Sztárok

Most kiderült - Ezért nem hordja a jegygyűrűjét Marsi Anikó

A Tények szemfüles nézői felfigyelhettek rá, hogy a műsorvezető ujjáról hiányzik a gyűrű. Elárulta, mi ennek az oka.

Ezért nem hordja a jegygyűrűjét Marsi Anikó

Furcsa dologra figyelhettek fel az utóbbi hónapokban a TV2 Tények szemfülesebb nézői. A csinos, 42 éves Marsi Anikó ugyanis többször ült be úgy a kamerák elé, hogy nem viselte a jegygyűrűjét. Ilyenkor persze azonnal megindulnak a találgatások, vajon rendben van-e a házassága. A műsorvezető a Story magazinon keresztül mindenkit megnyugtatott, egészen prózai oka van annak, hogy néha eltűnik az ujjáról az ékszer.

"Valóban úgy tűnhet, hogy időnként elfelejtem felvenni a jegygyűrűmet, amit általában hordani szoktam egy másik, anyukámtól kapott gyűrűvel együtt. Ám a TV2 stylistjai, akiket amúgy imádok, néha levetetik velem adás előtt, ha szerintük épp nem illenek a ruhámhoz, és kapok az ujjamra egy hangsúlyosabb ékszert" - árulta el a lapnak Marsi Anikó, aki mást is mesélt.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: RTL Klub

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.