Fashion&Beauty

Öregedésgátlás: 3 nem sebészeti beavatkozás a fiatalság megőrzéséért

Vannak nem sebészeti beavatkozások is, melyek segítségével egy nő éveket fiatalodhat. Szakértőnk, Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialista elmondja, mit tehetünk ellene.

Mit jelent a nőiesség?

Milyen a nőies nő? Sokféle módon lehetne meghatározni ezt a tulajdonságot, hiszen az összefüggésben van a viselkedéssel, az anyasággal és a megjelenéssel is. Egy biztos, hogy az életünket kitöltő szexualitással mindenképpen összefügg, és a legtöbb nő élete végéi szeretné ezen tulajdonságát megtartani, illetve megtartani. Az idő sajnos azonban kíméletlenül múlik, és bizony szemmel látható nyomot hagy rajtunk.

Ki ne szeretne azonban fiatalos, vonzó és nőies nő maradni?

Szerencsére az orvostudománynak köszönhetően nem csak az életkor hosszabbítható meg, hanem az idő kerekét is vissza lehet fordítani legalábbis megjelenésünket illetően. Az alábbiakban azon orvos-esztétikai fiatalító eljárásokat mutatjuk be, amelyek segítenek nőiességünket megőrizni, illetve megújítani. Az öregedés talán legjobban az arcunkon vehető észre. Az évek alatt a bőr alatti zsírpárnákból lassan kifogy a zsír, a kollagén és elasztin mennyisége csökken, a gravitáció hatására az arc megereszkedik. Egyre több ránc és bemélyedés jelenik meg, megnő a volumenhiányos területek mérete. A zsírszövet csökkenéséből adódó volumenhiány pótlásával és egyúttal megemelésével visszaállítható az arc fiatalosabb, harmonikusabb megjelenése.

fotó:ceoworld.biz

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.