Sztárok

Csontját törte a balesetben a magyar műsorvezető – Újabb műtét vár rá

Súlyos baleset érte síelés közben az imádott magyar tévést. Már egyszer megoperálták, most újabb műtét vár rá.

Baleset érte Gundel Takács Gábort

Gundel Takács Gábor nem sokkal karácsony után szenvedett síbalesetet, ami miatt műteni is kellett. Komoly vállsérülése, egészen pontosan válltörése miatt az operáció után még sokáig rögzítő kötést kellett viselnie, a képernyőn ezzel láthatták akkor a nézők. A műsorvezető sajnos nem csak a vállán sérült, több más csontja is érintett volt. A bajt egy rossz manőver okozta.

"Már jól vagyok, üzenem minden értem aggódónak. A vállamat ugyan több csavar és fémlap tartja egyben, de szerencsére az operáció sikeres volt. Természetesen még kicsit érzékeny a bal oldalam, egy villanykörte becsavarása például gondot okoz, de bízom benne, hogy szép lassan minden rendben lesz" - nyilatkozta a Lokálnak Gundel Takács Gábor, aki nemrég maga mögött hagyta a népszerű kvízműsort, a Maradj talpon!-t.

Lapozz, a cikk még folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...
Egészség
A glutént csendes gyilkosnak is nevezik, nem véletlenül, hiszen sokszor észrevétlenül okozhat krónikus gondokat a szervezetben, ha valaki érzékeny erre a növényi fehérjére.
Sztárok
Az utóbbi években már nem láthattuk színpadon a 85 esztendős korában elhunyt Tordy Gézát. Arról, hogy miért intett búcsút mesterségének a legendás színész, most régi barátja, Körtvélyessy Zsolt...