Fashion&Beauty

Ilyen cipő illik hozzád a csillagjegyed alapján, Te a megfelelőt viseled?

Megmutatjuk, milyen lábbelit viselj a horoszkópod alapján.

Kos (március 21. – április 19.)

A vagány, de szexis darabok állnak jól neked, hisz a cipőd is a mottódat sugallja: imádok élni. A kényelem is fontos nálad, mivel folyton rohansz, fontos számodra, hogy haladni is tudj a csinos lábbelikben és könnyen bele tudj bújni a szezonális kedvencedbe. Telitalpú, éktalpú, sokpántos darabok előnyben!

Bika (április 20. – május 20.)

Elegáns, csinos és kényelmes. Persze a három szempontnak nem kell egy cipőben egyesülnie. Inkább több, eltérő stílusú darab gazdája vagy, ezért gyakran az olcsóbb, egy szezonra szóló cipőket részesíted előnyben. Igaz, hogy gyakran hozzád nőnek a kedvenceid, ezért érdemesebb lenne néha a minőségre esküdnöd. Persze az sem meglepő, hogy nálad mindig van egy tartalék pár topán, ha épp fázna a lábad vagy feltörte volna az új szerzemény.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Vonzanak az újdonságok és a legvadabb trendeket is vakon követed, így mindig van a szezon végén pár olyan darab, melytől fájdalmas, de végleges búcsút kell venned. Szereted a különleges, ötletes megoldásokat, gyakran vagy impulzusvásárló, mert valamin megakad a szemed és azt meg kell venned.

Lapozz a többi csillagjegyért!

Leadfotó, fotók: Streetpeeper.com, Womenhealthmag.com, Pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.