Sztárok

Rubint Réka szívből sajnálja azokat, akik utálják őket

Rubint Réka a Mokkában árulta el, mi a véleménye az utóbbi napok botrányáról.

16 éve szerelmes Norbiba Rubint Réka

Rubint Réka szerdán reggel legkisebb gyermekével, a farsangi jelmezbe bújtatott Zalánnal együtt ült be a Mokka stúdiójába, ahol családjáról és házasságáról mesélt a műsorvezetőknek. Demcsák Zsuzsa elárulta, nagyon felnéz a fitneszkirálynőre, mert tudja, gyermekeit és férjét is elkényezteti. Ugyanakkor hozzátette, tisztában van vele, hogy a múltban sok mindent meg kellett bocsátania Norbinak. Ezzel valószínűleg arra az egyszeri házasságtörésre utalt, amiről korábban már nyilvánosan is beszéltek.

"A ráknak (csilagjegy - a szerk.) ez is egy nagyon jó tulajdonsága, hogy összetartja a családot. Azt gondolom a megbocsátásról, hogyha nem lettek volna nehéz pillanatok az életünkben, emberileg, üzletileg és mindenhogyan, akkor nem tartana itt a kapcsolatunk. Én hálás vagyok a jó istennek, hogy adott buktatókat, mert ha az ember ezt nem kikerüli, hanem megmássza, akkor több és sokkal bölcsebb lesz általa" - válaszolta Réka őszintén, majd kislányos hangon hozzátette, 16 év után is nagyon szerelmes a férjébe.

Fotó: TV2/Mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.