Utazás

Beismerő vallomást tett a Teréz körúti robbantó, fény derült a részletekre

Fontos részletek derültek ki a robbantással kapcsolatban.

Vallott a Teréz körúti robbantó

Hétfői kihallgatásán beismerő vallomást tett a Teréz körúti robbantó. A férfi védője részletesen közölte az ügy fontos pontjait, többek között, hogy a gyanúsított nem tagadja, hogy ő követte el a szeptemberi bűncselekményt - írja a Pestisracok.hu. Az ügyvéd hozzátette, P. László nem akart megölni senkit, nem ez volt a célja, a bombát maga készítette és a helyszínt is ő választotta. További fejlemény, hogy a tettesnek nem volt bűntársa és nem ismerte a robbanásban megsebesült rendőröket.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik, lapozz!

Leadfotó, fotó: MTI

Oldalak

Utazás
Sztárok
Jövő héten Harry herceg Nagy-Britanniába látogat majd, ez ügyben pedig a minap fontos döntés született a Buckingham-palota falain belül.
Fashion&Beauty
Emily Blunt igazi A-listás hollywoodi sztárhoz illően jelent meg a minap legújabb filmjének Los Angeles-i premierjén, méghozzá egy olyan estélyiruhában, amihez foghatót rég nem láttunk már.
Fashion&Beauty
A hajtrendek évről-évre változnak, de egy stílus mindig örök marad: a bob frizura. Ha sokakhoz hasonlóan az elmúlt évben te is valamilyen bob hajvágást választottál, de most szeretnél kicsit...