Utazás

Ezek hazánk legszuperebb gyógyfürdői, tökéletes helyszínek Valentin-napra

Ha még mindig töröd a fejed, hová utazz el Valentin-napon, nem kell tovább keresgélned. Hazánk legjobb gyógyfürdői nem csak tökéletes helyszínek a romantikus kiruccanáshoz, de a hideg ellen is szuper megoldást nyújtanak.

1. Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, Budapest

A Budapesten és Európában egyaránt egyedülálló komplexum tizenöt medencével, különböző élményszolgáltatásokkal várja vendégeit. A Széchenyi az egyik legkedveltebb gyógyfürdő hazánkban, a modern köntös ötvözése a történelmi és kulturális atmoszférával garantálja a kifogástalan kikapcsolódást.

2. Termálfürdő, Hajdúszoboszló

A gyógyfürdő a város üdülőövezetében, a Bánomkertben helyezkedik el. A komplexumot liget öleli körül, valamint egy harminc hektáros park is csatlakozik a létesítményhez, ahol az ország egyik legszebb strandját alakították ki. Szolgáltatásai széleskörűek, nem véletlen, hogy sokunknak a "wellness" szó hallatán Hajdúszoboszló ugrik be kapásból.

Leadfotó, fotók: Thesoakinglife.com, Viajealatrdecer.com, Mastgroupp.ru

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.