Lifestyle

Kipróbáltam: 3 újdonság, ami megkönnyíti az életemet

Mindig is nyitott voltam az újdonságokra: nem vagyok az a típus, aki ragaszkodik a régi, elavult cuccaihoz, ha egyszer kitaláltak helyettük valami jobbat. Most lehetőségem nyílt kipróbálni három olyan új dolgot, amely megkönnyítette az életemet. Termékajánló következik!

(Nem) Futó kaland

A sport az életem része, mindig is az volt. Mióta dolgozom, minden reggelemet valamilyen mozgással kezdem, többnyire futok néhány kilométert. Az évek során kitapasztaltam, milyen a jó futóruházat, milyen cipőt érdemes beszereznem, hogy ne fájjon a bokám, és hogy szükségem van arra, hogy zene szóljon a fülemben edzés közben. Sőt, azt is tudom, hogy zavarnak sportoláskor a rajtam lógó dolgok, mint az ugráló nyakláncok, lötyögő hasitasik vagy összevissza csapkodó-tekeredő fülhallgató-zsinórok. Ezért is örültem nagyon, amikor lehetőséget kaptam, hogy kipróbálhassam a Sony új, direkt sportoláshoz kifejlesztett bluetooth-os fülhallgatóját.

Biztosan te ismered azt az érzést, amikor beszerzel egy új műszaki cuccot, kibontod és elkezdesz imádkozni: "légyszi, működjön az én mobilommal is"! Szerencsére teljesen alaptalan volt az aggodalmam: a XB80BS EXTRA BASS™ Sports In-ear Bluetooth® Headphones névre keresztelt füles egy pillanat alatt megtalálta a közös hangot az iPhone 5S-semmel és már lökhettem is be a kedvenc számaimat a Spotify-ról.

Muszáj volt azonnal kipróbálnom élesben: úgy döntöttem, futva veszem be Zuglót, méghozzá most rögtön! A fülre akasztható, a fej hátulján kis zsinórral összekötött eszköz nagyon rugalmas, ezért pillanatok alatt fel tudtam rakni és tökéletesen a helyére illeszkedett. Már rajtolhattam is!

Nekem kész megváltás volt, hogy akármerre fordultam, nem tekeredett rám a zsinór, a headset maga egyszer sem mozdult el, nem akart kiesni a fülemből, elfért a sapkám alatt és mindemellett még szuperjól is szólt. Arról nem is beszélve, hogy magán a fülesen elhelyezett gombokkal nemcsak a dalok között válthattam vagy állíthattam a hangerőt, de telefonáskor is funkcionáltak.

Szerencsére a kis Sony-eszköz egy töltéssel 7 órán át bírja, de ha lemerül, akkor sem kell 2 óránál tovább tölteni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a fülest ki is lehet mosni. Igen, jól olvastad: nyugodtan a csap alá dughattam edzés után, hogy megszabaduljak a baktériumoktól, meg sem kottyant neki a víz. Azt persze azért senkinek sem javaslom, hogy bedobja a mosógépbe a színesekkel együtt.

Kipróbáltam egy új, fürdőszobai kütyüt is - a következő oldalon elolvashatod!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...