Sztárok

Régi munkahelyére tér vissza Jakupcsek Gabriella! A csatorna is megerősítette

Már nem kell sokat várnia azoknak a tévénézőknek, akik imádják Jakupcsek Gabriellát, a tévés ugyanis visszatér. Azt is tudni lehet, melyik csatornán és milyen műsorban!

Jakupcsek Gabriella visszatér a képernyőre

Az 54 éves Jakupcsek Gabriella már több mint egy éve nem szerepelt a képernyőn, pedig rajongói nagyon várták vissza a műsorvezetőt. A Bors most megtudta, a tévés hamarosan a TV2-n tűnik majd fel, egy békítőshow háziasszonya lesz. A lap úgy tudja, Jakupcsek szinte már mindenben megállapodott a csatornával, ahonnan nyolc évvel ezelőtt egyszer már távozott.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Szilágyi-Barabás Mariann 10 évvel fiatalabb Angelina Jolie-nál, mégis úton-útfélen a neves színésznőhöz hasonlítják. Kezdetben zavarta, hogy vadidegenek szólítják le az utcán, de ma már hozzászokott...
Home&Design
Szinte már egy parkolóhely is nagyobb ennél a New York-i apartmannál, ami 650 dollárba, azaz közel 240 ezer forintjába kerül havonta a bérlőnek. Te beköltöznél?
Lifestyle
Az 56 éves újságíró egy népszerű műsort vezetett pénteken, ám - a nézők legnagyobb megdöbbenésére - hirtelen megváltozott az arca: látszott rajta, hogy nehezére esik felolvasni a híreket.