Sztárok

Örökre megváltozik György herceg és Charlotte hercegnő élete!

Vilmos herceg és Katalin hercegné nagy bejelentést tett pénteken este a Kensington-palotán keresztül, ez pedig a gyerekeikre is komoly hatással lesz. Vajon hogy viselik majd?

Katalin hercegné és Vilmos herceg költözik

Nagy bejelentést tett a 35 éves Katalin hercegné és a 34 éves Vilmos herceg a Kensington-palotán keresztül. Már korábban is lehetett sejteni, hogy a herceg kénytelen lesz otthagyni állását, vagyis fel fog mondani a légimentőkénél, ez pedig most megtörtént. A hercegi pár azért döntött így, mert kötelességeik egyre sokasodnak, munkájuk pedig Londonhoz köti őket. Jelenleg azonban 186 kilométerre laknak a brit fővárostól, Anmer Hall több mint kétórányira található. Ha mindez nem lenne elég indok, György herceg ősszel megkezdi tanulmányait egy előkészítő iskolában, szülei pedig azt szeretnék, ha ezt Londonban tenné. Charlotte hercegnő szeptemberben már 2,5 éves lesz, ezért Katalin hercegné és Vilmos herceg arra jutott, ideje bölcsibe mennie.

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.