Fashion&Beauty

A mély dekoltázs ideje lejárt – Nincs többé kivillanó mell

Sokszor fordul elő, hogyha egy kicsit mélyebben dekoltált felső vagy ruha van rajtad, az emberek nem a szemedbe néznek? Nos, jó hírünk van, ilyen többé nem fog előfordulni, ha te is úgy akarod. A Vogue szerint ugyanis a mély dekoltázs ideje lejárt, sőt aki hasonló fazonú darabokat visel, az lejáratja nőtársait.

A mély dekoltázs halála

Elizabeth Saltzman stílustanácsadó szerint a mély dekoltázs, a kibukkanó mellek és a túl kihívó öltözködés erősíti a sztereotípiákat és ez egyszerűen nevetséges. A XXI. században nincs helye egy olyan trendnek, ami ennyire elvonja a figyelmet a nők értékeiről és tárgyiasítja őket. A brit divatlap azt is megjegyezte, hogy a hasonlóan szexista fotók közzététele általában komment cunamit indít el a közösségi médiában és ez tarthatatlan.

Saltzman persze alternatívát is felkínál azoknak a nőknek, akik megfogadják tanácsait és felhagynak kebleik mutogatásával. Manapság a nők sokkal inkább mutatják meg vállaikat, hasukat vagy lábaikat, meséli a stílustanácsadó. Arról is beszámol, hogy a fehérneműgyártó cégek egyre kevesebb push-up melltartót dobnak piacra, inkább a hagyományos verziókból készítenek többet.

Lapozz a következő oldalra és segíts eldönteni, hogy tényleg ekkora probléma-e a túl mély dekoltázs!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle