Fashion&Beauty

Így lehetsz sportos ruhában is divatos - Íme, a Winner Sport X Abodi kollekció

Abodi Dóra nevét nem nagyon kell bemutatni a magyar közönségnek. A tervező ruháit már rengeteg világhírű sztáron láthattuk viszont, azonban most egy olyan kollekciót hozott a Mercedes Benz Fashion Week-re, ami egy kollaboráció eredménye. A Winner Sport X Abodi kollekció modern, izgalmas és egyáltalán nem csak sportoláshoz ajánlott.

Kényelem és trend kéz a kézben

A kollekció érdekes mintákat, kényelmes anyagokat és a manapság nagyon menő trendeket vonultatja fel. A kiegészítők egy extra löketet adnak az összeállításoknak, melyből csak úgy sugárzik az energia. A pamutpulcsik és szakadt nadrágok mellett, ugyanúgy megtalálhatjuk a sportos, mégis nőies ruhákat, mint a modern pufi dzsekit.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...