Sztárok

Zsolti nem méltó Szabó Gyula lányához? Elképesztő, miket írtak esküvői fotójuk alá

Szabó Zsófi ragyog a boldogságtól, hiszen szombaton végre kimondhatta az igent szerelmének, Zsoltinak, akit gyerekkora óta ismer. Örömét a rajongóival is szerette volna megosztani, ők azonban gratuláció helyett egészen másról írtak a tévés oldalán.

Szabó Zsófi mostantól feleség

Szabó Gyula kisebbik lánya, a 28 éves Szabó Zsófi szombaton délután mondta ki az igent szerelmének Nyíregyházán. Az esküvőn természetesen ott volt Sarka Kata és gyermekei is, Noncsi koszorúslány volt, míg Dávidka a gyűrűhordózó szerepét kapta. A kisfiúnak meggyűlt a baja a dologgal, Zsófi bevonulása után egy kicsit pánikba esett, félt, hogy talán nem fogja jól csinálni. Szerencsére sikerült megvigasztalni, így minden rendben ment. Órákkal az esküvői ceremónia után a lagziból posztolt fotót Facebook-oldalára Szabó Zsófi, sokan azonban gratuláció helyett durva megjegyzéseket írtak a kép alá.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.