Sztárok

25 éves férfi akarta megölni Erzsébet királynőt saját otthonában - Még időben lekapcsolták

A Buckingham-palota biztonsági szolgálata az utóbbi időben többször is nagyon csúnyán lebőgött, ami azért probléma, mert ez könnyen a királynő életébe kerülhetett volna. Most késsel törtek az uralkodó életére!

A palota biztonsági szolgálata kész csőd

A Buckingham-palota biztonsági szolgálata nagyon csúnyán leszerepelt az elmúlt hónapokban, idén összesen négy alkalommal szedték rá őket. Májusban egy korábban gyilkosságért börtönre ítélt férfi mászott át a kerítésen majd sétálgatott vígan a kertben hosszú perceken keresztül, a múlt héten egy részeg 22 éves brit diák tette ugyanezt. Volt egy olyan eset is, amikor egy bizonyos John Bolton azt hazudta, a királynő testőrei közé tartozik, ám öt napig senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni ezt. Ráadásul három bicskát tartott az autójában, alig 100 méterre a palotától.

Lapozz, cikkünk következő oldalán kiderül, mi történt most a királynővel!

Fotó: twitter.com/kensington-palace

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Austin Swift nem pusztán az énekesnő öccse, hanem az egyik „legjobb haverja” is, sőt, akár akár az ikertestvére is lehetne, akkora a hasonlóság közöttük! Olyan kapcsolat van kettejük között, amit...
Lifestyle
Az alvás és az egészség kapcsolata rendkívül bonyolult, egy új tanulmány viszont rávilágított arra, hogy alvási mintázatunk bizony nagyobb hatással lehet általános jólétünkre, mint azt valaha is...
Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.