Sztárok

Fiatalkori fotókon a ma 38 éves Demcsák Zsuzsa - Szerinted sokat változott a műsorvezető?

Demcsák Zsuzsa, a TV2 gyönyörű képernyőse, két gyermek anyukája ma ünnepli a 38. születésnapját. Nézd meg, milyen volt a tévés évekkel ezelőtt, még kamaszlányként! Szerinted sokat változott?

Ilyen volt a 17 éves Demcsák Zsuzsa

A TV2 mindig csinos képernyőse, a Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa ma ünnepli a 38. születésnapját. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk róla néhány szép, fiatalkori fotót. A kétgyermekes anyuka az alábbi, 20 éves képen csupán 17 éves.

"Ma abban a gimnáziumban jártam, aminek oly sok hálával tartozom! Fantasztikus, gyerekközpontú intézmény! Ez az Alternatív Közgazdasági Gimnázium. Keresem a gyerekeim továbbtanulási lehetőségeit, felvételiket oldunk meg, 6 és 8 osztályos gimik között gondolkozunk. Ez önmagában is nehéz és minden pillanatban ezen jár az eszem... És akkor megláttam a tablóképem! A 96'os évfolyam és egykori önmagam. Ez vagyok én 17 évesen" - írta korábban a Facebook-oldalán a kép mellé.

18 évesen már kész nő volt

Demcsák Zsuzsa alakja 18 éves korában is hibátlan volt, a ruhák és a frizura pedig pont olyanok, amilyennek a kilencvenes években lenniük kellett.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Facebook.com/DemcsakZsuzsa

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha te sem szeretnéd, hogy a gyereked olyan homokozóban játszon, ami tele van macskaürülékkel vagy épp egyéb, bogarak és rovarok által terjesztett kórokozóval, akkor olvasd el cikkünket!
Fashion&Beauty
Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha...
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...