Sztárok

Elhunyt az Illés együttes 75 éves dobosa - Körmendi János súlyos beteg volt

Elhunyt az Illés együttes 75 éves dobosa, Körmendi János. A szomorú hírt a család tudatta a rajongókkal a zenekar Facebook-oldalán keresztül. További részletek a cikkben!

Elhunyt az Illés zenekar dobosa, Körmendi János

75 éves korában súlyos betegség után, ám hirtelen hunyt el az "ős" Illés zenekar dobosa, Körmendi János. A lesújtó hírt, amely egy nappal Somló Tamás halálhíre után járta be a magyar sajtót, a zenész családja közölte a rajongókkal az együttes Facebook-oldalán.

"Most érkezett egy nagyon szomorú hír a családtól.... Súlyos betegség után, 75 éves korában hirtelen elhunyt Körmendi János "Joe bácsi", az ős Illés együttes dobosa. :'( :'( Emlékét örökké megőrizzük!" - olvasható az oldalon.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.