Változik a KRESZ - Így módosulhatnak a szabályok

Változik a KRESZ: a legfrissebb hírek szerint egyszerűbbek és letisztultabbak lesznek a szabályok. A módosítás egyébként már hosszú évek óta húzódik.

Jelentős módosítások

A hír a Magyar Nemzet és Magyar Hírlap hétfői számában jelent meg. A lapokat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs osztálya tájékoztatta arról, hogy az új szabályok jelentős változásokat tartogatnak. A korábbi kiegészítő előírások közül kihullanak például a gépkocsik elszállításának feltételei, mivel ezeket a jövőben várhatóan az önkormányzati szabályozások tartalmazzák majd. További érdekesség, hogy változnak a sebességhatárok is, az autópályákon a teherautók ezentúl 80 helyett 90 km/h-s sebességgel haladhatnak. Módosulnak továbbá a várakozási és megállási szabályok is, valamint az önkormányzatok is nagyobb szabadságot kaphatnak az információs táblák kihelyezésénél.

Fotó: telegraph.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...