Nem csak focirajongóknak! Ezek a legjobb meccsnézős helyek Budapesten

Akár szeretjük a focit, akár nem, kétségtelenül fantasztikus élmény több száz emberrel együtt, szabad téri helyszínen végignézni egy-egy rangadót. Használjuk ki a jó időt és hogy épp most zajlik az Európa-bajnokság, és üljünk be barátainkkal egy olyan helyre, ahol nem néznek ránk furcsán, ha sörrel a kezünkben hangosan bekiabálunk a játékosoknak vagy éppen a bírónak! Cikkünkben 6 olyan budapesti helyet gyűjtöttünk össze, ahol garantált a kikapcsolódás!

Futball-sziget

A Margitszigeti Atlétikai Centrumban, a Futball-szigeten egy 144 m2-es kivetítővel, hatalmas lelátókkal és izgalmas programokkal várnak bennünket. A közös szurkolás élménye mellett részt vehetünk csocsó és Teqball versenyeken is, de a chill szektorban akár koktélokkal a kezünkben is megpihenhetünk. Ha pedig megéhezünk, a gasztro-sétányon rengeteg étel és ital közül válogathatunk.

  • Cím: 1138 Budapest, Margitsziget

Bálna Terasz

A Bálna Teraszon HD minőségű LED-fallal, csodálatos dunai panorámával, hűsítő italokkal, no és persze kitűnő hangulattal várnak bennünket. Nincs is annál jobb, mint kedvenc csapatunkat biztatni egy pohár fröccsel vagy sörrel a kezünkben, miközben a lenyugvó nap fényei a hátunk mögött megcsillannak a folyó vizén!

  • 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Budapest Park

Nem tévedés: a kontines egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park is focilázban ég. A következő néhány hétben nem csak a zenei koncertek kedvelőinek érdemes ide ellátogatniuk, hanem a szurkolóknak is, akiket egy 15 négyzetméteres tévé és csocsóasztal vár.

  • Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

Fotók: Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.