Sztárok

Megrendült a fenyegetést olvasva Lagzi Lajcsi - Ezt nyilatkozta a reggeli műsorban

Lagzi Lajcsit a hétvégén halálos fenyegetés érte, ezért feljelentést tett a rendőrségen. Ma reggel a Mokkában további izgalmas részleteket árult el az ügyről. Olvasd el, mit mesélt Demcsák Zsuzsának!

Lajcsit halálos fenyegetés érte könyve miatt

Az 55 éves Lagzi Lajcsi a hétvégén egy ismeretlentől kapott üzenetet, melyben könyvének tartalma miatt halálosan megfenyegették. A levelet nem csak az ő hivatalos e-mail címére küldték el, egy másolat a Blikk szerkesztőségében landolt. A trombitás ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a rendőrségen. Az ügyről ma reggel a Mokkában Demcsák Zsuzsával és a lap egyik újságírójával, könyvének szerkesztőjével, Koós Szabolccsal beszélgetett.

"Nem tudnám megmondani, hogy kinek léptem a tyúkszemére e témában. Ez a könyv nem azért íródott, mert egy bestsellerre készültünk, hanem mert ki akartam beszélni, illetve ki akartam írni magamból az átélteket" - mondta a műsorban Lajcsi.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu/mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.