Fashion&Beauty

Így hódította vissza a férjét Amal Clooney Julia Roberts-től

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Julia Roberts és George Clooney úgy viháncoltak a vörös szőnyegen Cannes-ban, mint a szerelmesek. Ezt a színész felesége is megelégelhette, mert Amal olyan istennői belépőt rittyentett, hogy minden szem azonnal kizárólag rá szegeződött. Persze lehet az is közrejátszott, hogy kilátszott a bugyija.

Szép, szép, csak nem praktikus

Amal Clooney természetesen elkísérte férjét legújabb filmjének, a Jodie Foster által rendezett Pénzes cápának cannes-i bemutatójára. Nyilván azt gondolhatta, hogy ez az esemény most róla szól, ezért mindenkit túlöltözött, nem is nagyon tudott mit kezdeni a ruhájával. A halványsárga Atelier Versace ruha ugyanis szállt minden irányba, így Amal hol rálépett és megbotlott (volna, ha nincs ott George, hogy megtartsa), hol meg bugyit villantott. Az tagadhatatlan, hogy valóban csodaszép volt az estélyi és Amal is, ha azonban ennyi nyűg van egy ruhával, mi inkább nem próbálkoznánk vele a helyében.

Ha kíváncsi vagy, milyen meglepő dolgot tett a vörös szőnyegen Julia Roberts, lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Elképesztő volt a hasonlóság: Ava Phillippe tetőtől talpig úgy nézett ki, mint híres édesanyja, Reese Witherspoon, amikor a minap kettesben részt vettek a Tiffany & Co. ékszerház exkluzív,...
Fashion&Beauty
Ha te is imádod a blézereket, akkor van egy jó hírünk van számodra. Egy olyan verziója jött a divatba, amely nemcsak elegáns, de minden szetthez remekül passzol.
Lifestyle
A Kos vigyázzon, mert keresztbe tehet neki egy kollégája. Napi horoszkóp!