Lifestyle

Ezt hallotta életében először a siket nő - Könnyfakasztó videó

Ha egész életedben arra vársz, hogy végre képes legyél hallani, akkor úgy képzeled, a pillanat, amikor valóra válik az álmod, nem is lehetne tökéletesebb. Andrea Diaz esete azonban bizonyítja, hogy igenis lehet.

Egy jól időzített eljegyzés

A nőnek a Mississippi Egyetem egészségügyi központjában egy speciális implantátumot ültettek be, aminek segítségével életében először hallott hangokat. A hihetetlen pillanatnál a szakembereken kívül ott volt vele az édesanyja, valamint a barátja, Kevin Peakman is – utóbbinak sikerült még szebbé varázsolnia az amúgy is megható történést.

A férfi ugyanis letérdelt a szerelme elé, és ezt mondta neki: „Szeretlek, és te vagy a legjobb barátom. Azt akartam, hogy az első dolog, amit hallasz, az legyen, hogy megkérem a kezed.”

Diaz persze rögtön igent mondott, és még a gyűrű is tetszett neki, amit kedvese az ujjára húzott. A könnyei közben rendesen potyogtak, amin egyáltalán nem csodálkozunk: két ilyen hatalmas csoda egyszerre!

Ezt is ajánljuk

10 romantikus budapesti helyszín a lánykéréshez - Mindegyik remek választás!

Videó: telegraph.co.uk; Leadfotó: independent.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.