Fashion&Beauty

10 házi praktika a teltebb ajkakért - Ezeket próbáld ki, ne a feltöltést!

A legtöbb nő telt és érzéki ajkakra vágyik, ám ez nem adatott meg mindenkinek. A megoldást azonban nem az orvosi feltöltésben kell először keresni, ezekkel az egyszerű praktikákkal otthon, fájdalommentesen növelheted ajkaid méretét.

Le a cserepekkel - Nem vagy tetőfedő!

A cserepes ajkak nem csak csúnyák, de optikailag kisebbnek is mutatják a szánkat, ugyanis szinte alig vernek vissza valamennyit a rájuk eső fényből. A legkönnyebben fogmosás után, vizes fogkefével lehet megszabadulni tőlük, finoman dörzsölgessük le őket. Ezzel egyébként a vérkeringést is felpezsdítjük, amitől ajkaink színe élénkebbé válik.

Elő a bézs szájceruzákkal!

Közismert trükk ajaknagyobbításra a profi sminkesek körében a bézs szájceruza használata. Ha ugyanis ezzel rajzoljuk meg a kontúrt és alapozzuk le a szánkat, akkor a rá kerülő élénk rúzs nagyobb felületen képes megtapadni, így az ajkak teltebbnek, érzékibbnek tűnnek majd.

A mentás ajakbalzsamok a legjobbak

A menta azon fűszerek közé tartozik, amelyek serkentik a vérkeringést, ezért szinte csak olyan ajakbalzsamot érdemes vásárolnunk, amiben ez az összetevő megtalálható. Az már mindegy, hogy színezett termékről van-e szó, avagy sem.

Sötétebb kontúrvonal

Egy másik ismert trükk a bronzosító, vagy sötétebb árnyalatú szájceruza felvitele közvetlen az alsó ajak alá. Ez a finoman megrajzolt vonal úgy árnyékolja a szánkat, hogy az attól nagyobbnak tűnik.

Szín a vonalakon túl

Ez a praktika is a szájceruzával kezdődik, a lényege, hogy az ajkaktól pár milliméterre rajzoljuk meg a kontúrvonalat és ennek megfelelően töltjük ki a választott színnel a formát. Ettől az ajkak jóval nagyobbnak fognak látszani.

Lapozz a többi tippért!

Fotók: stylecaster.com, rodeo.net, arabia.style.com, beasbeautyblog.com, orogoldgiveaway.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.
Lifestyle
Az átalakult Twitter és az X került reflektorfénybe egy felhívás kedvéért, ami ugyebár Elon Musk tulajdona. Aki kitalálta a poént, azt Musk akár fel is veheti a marketing csapatába.
Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...