Fashion&Beauty

Nadrágban is elegánsan - Mutatjuk, miért ne szoknyában köszöntsd 2016-ot

Sokak számára a szoknya vagy a koktélruha a szilveszteri buli egyetlen elfogadható viselete. Most megmutatjuk, miért szavaznak a sztárok a nadrágkosztümre.

Először is gondoljuk végig a praktikus indokokat. A nadrág melegebb, kényelmesebb, lehet benne enni, ülni, sétálni, táncolni, nem kell arra figyelni, hogy felcsúszik vagy mutatja a karácsonyi pocakot. A legstílusosabb sztárok is a nadrágos szetteket részesítik előnyben, nem véletlenül.

Cate Blanchett

A csodás színésznő tudja, hogy egy férfias, nem is túl szűk nadrágkosztüm könnyen feldobható egy tűsarkúval és néhány feltűnő kiegészítővel.

Victoria Beckham

A minimalizmus elkötelezett híve és a világ egyik legszexisebb pasijának a felesége tudja, hogy a fekete-fehér kombinációnál nem létezik sikkesebb.

Irina Shayk

A világ egyik legszebb nője gyakran visel monokróm nadrágkosztümöket, ezúttal a feketére szavazott vörös körmökkel. Szerintünk szuperszexi.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...
Egészség
A glutént csendes gyilkosnak is nevezik, nem véletlenül, hiszen sokszor észrevétlenül okozhat krónikus gondokat a szervezetben, ha valaki érzékeny erre a növényi fehérjére.
Sztárok
Az utóbbi években már nem láthattuk színpadon a 85 esztendős korában elhunyt Tordy Gézát. Arról, hogy miért intett búcsút mesterségének a legendás színész, most régi barátja, Körtvélyessy Zsolt...