Fashion&Beauty

Dúsabb hajat szeretnél? - Ezeket a trükköket otthon is bevetheted

A téli hónapokban a hideg, a szeles időjárás és a sapka hordása egyaránt megviseli a hajat, éppen ezért ilyenkor különösen fontos, hogy odafigyeljünk a haj egészségére. Otthoni megoldásokat ajánlunk.

Tojás

A rendszeres protein-kezelés erősebbé és dúsabbá teszi a hajat, ennek az elkészítéséhez a tojás a legegyszerűbb megoldás. Verjünk fel hajhosszúságtól függően 1-2 tojást, alaposan dörzsöljük be a nedves hajba és hagyjuk rajta 30 percig, majd félóra után mossuk le langyos vízzel. Hetente egyszer-kétszer ismételjük meg.

Olivaolaj

Az olivaolaj lágyabbá teszi és tartást ad a hajnak. A meleg olajjal bedörzsölt hajat hagyjuk pihenni egy órán át, de aki bevállalja az olajos párnahuzatot, az egész éjszaka rajta hagyhatja a fejbőrén. Samponnal mossuk le óvatosan, és egy hét múlva ismételjük meg a kezelést.

Avokádó

Az avokádó hidratálja, és E-vitaminnal tölti fel a hajat. Egy darab pürésített avokádóból, egy banánból és egy kanál olivaolajból álló keveréket masszírozzunk a fejbőrbe, hagyjuk rajta félórára, majd mossuk le.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle