Ennyi ideje volt hátra a színésznek – Szörnyű titkot árult el Robin Williams özvegye

Robin Williams halála mindenkit sokkolt. Özvegye, Susan Schneider elárulta, hogy véleménye szerint mi vezetett a sztár tavalyi halálához.

Nem a depresszió vezetett a halálához

Az 51 éves asszony csak nehezen tud beszélni a történtekről, és az ABC-nek adott interjúja során is gyakran elcsuklott a hangja, ennek ellenére nem szakította meg a beszélgetést. Elhatározta, hogy megosztja a világgal, miért lett öngyilkos a férje.

Schneider állítása szerint Williams halálához nem a depresszió vezetett: „A depresszió az 50 ok közül csak egy volt. Ha minden jól ment volna, akkor talán még további három évet élhetett volna.”

„Egy rémálomban éltünk”

Az özvegy véleménye szerint egy másik betegség vezetett a színész kétségbeesett tettéhez, ugyanis a Parkinson mellett egy további kórt is diagnosztizáltak nála: Lewy-testes demenciát, ami az agyállomány jellegzetes elváltozása. „Az idegsejtekben úgynevezett Lewy-testek képződnek, az agyban elsorvadnak és elpusztulnak az idegsejtek. A beteg szellemi tevékenységének hanyatlása gyakran rendkívül gyors és feltartóztathatatlan. A kór gyógyíthatatlan.” – olvasható a házipatika.com-on.

„Egy rémálomban éltünk” – mondta Schneider. Williams szépen lassan teljesen „szétesett”, percenként változott az állapota: egyik pillanatban tudta mit csinál, a másikban pedig teljesen meg volt zavarodva. Susan mindezek ellenére élete szerelmének tartja, és a legbátrabb férfinek, akit valaha ismert.

Robin Williams 2014. augusztus 11-én vetetett véget az életének.

Fotó: marinij.com

Oldalak

Lifestyle
Bár jó ötletnek tűnhet az erős, zsíroldó hatású mosogatószerrel áttörölni bizonyos felületeket, hogy eltávolítsuk a makacs szennyeződéseket, lehet, hogy akár végleg tönkretesszük vele az adott...
Sztárok
A televíziós munkák most nem jöttek be Curtis számára, de legalább többet tud foglalkozni a zenéléssel. Ismét Király Viktorral állt össze, hogy berobbantsák a fesztiválbombát.
Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.