"Csak üvölteni tudtam" - Sírva vallott Robin Williams özvegye

Robin Williams halála az egész világot megrázta, azonban el sem tudjuk képzelni, hogy mit érezhetett a színész családja, amikor közölték velük a szörnyű hírt. A sztár 2014 augusztus 11-én lett öngyilkos.

Nem múló fájdalom

Susan Schneider, Robin Williams özvegye a mai napig nem tette túl magát férje halálán. Szerencsére nem ő találta meg a színész holttestét, ennek ellenére a poklok poklát járta meg. A tavalyi történésekről Amy Robach-nak nyilatkozott.

„Csak üvölteni tudtam… ’Robin mi történt? Mit tettél?’” Susan imádta az Oscar-díjas sztárt, és halála óta nem telt el úgy perc, hogy ne jutott volna az eszébe, vagy ne hiányolná. „Ez volt a legjobb szerelem, amiről valaha álmodtam.” – mondta sírva.

A színész lányát, Zeldát is megviselték a történtek. A fiatal nő a következő idézettel búcsúzott szeretett édesapjától: „Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak! (...) S ha majd megvigasztalódtál (mert végül is mindig megvigasztalódik az ember), örülni fogsz neki, hogy megismerkedtél velem. Mindig is a barátom leszel.”

Fotó: eonline.com

Oldalak

Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".
Utazás
Egy nőnek ötnapos családi nyaralást tervez az édesanyja, a gond csak ott kezdődik, hogy erre az exét is meghívta. Ennél kínosabb nem is lehetne a szituáció.