Ásványokkal a betegségek ellen - Így gyógyítsd önmagadat a természet erejével

Sok a stressz és a negativitás a környezetedben? Védekezz ellenük ásványokkal! Nem csupán szép ékszereket gyártanak belőlük, hanem a közérzetedet is megdobják. Az ókori görögök is alkalmaztak már nemesebb köveket a bajok és betegségek kezelésére, és Te is érezheted a jótékony hatásukat, ha magadnál tartasz párat belőlük. Megmutatjuk a legnépszerűbbeket és hogy mire használd őket.

Hegyikristály, ami új löketet ad

Az ásványok aduásza a hegyikristály, amit az ókorban megfagyott, felolvaszthatatlan jégnek hittek. Jótékony hatása a tisztaságában és egyszerűségében rejlik, ezért azt tartják róla, hogy minden energiát mozgásba hoz, ami miatt a többi kristály hatásának fokozására használják. Legalkalmasabb az immunrendszer erősítésére, kiszűri a negatív energiákat és segíti a két agyfélteke harmonikus működését.

  • Ha szenvedsz a migréntől, feltétlen szerezz be egy hegyikristály nyakláncot, ugyanis csökkenti a fájdalmat és a görcsöket.

Malachit, ami megóv a veszélytől

A viszonylag puha kő gyönyörű zöld színekben pompázik és segít a lelki sebek begyógyulásában. Ezen kívül hasznos lehet a gyulladásos betegségek kezelésére, valamint a gyomorpanaszokra. Alkalmazása nagyon egyszerű, csak helyezzük a követ a fájó területre és hagyjuk, hogy a testmelegünket átvegye. Kb. fél óra alatt érezni fogjuk a változást.

  • Ha amulettként használjuk, megóv minket a különféle veszélyektől, valamint az ingerültségre is kedvezően hat, segítségével könnyen kihátrálhatunk nagyobb vitákból is.

Fotók: gemstonebuzz.com, karstenschiller.rajce.idnes.cz

Oldalak

Sztárok
Austin Swift nem pusztán az énekesnő öccse, hanem az egyik „legjobb haverja” is, sőt, akár akár az ikertestvére is lehetne, akkora a hasonlóság közöttük! Olyan kapcsolat van kettejük között, amit...
Lifestyle
Az alvás és az egészség kapcsolata rendkívül bonyolult, egy új tanulmány viszont rávilágított arra, hogy alvási mintázatunk bizony nagyobb hatással lehet általános jólétünkre, mint azt valaha is...
Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.