Lifestyle

8 ok, amiért áldanod kell a sorsot, hogy bátyád van

„A báty talán olyan, mint anyánk, de mégiscsak férfi, viszont nem béklyózza annyi minden, mint apánkat szegényt..." Tökéletesen egyetértünk Esterházy Péter gondolataival: minden olyan nő szerencsésnek érezheti magát, akinek van egy idősebb fiútestvére. Elmondjuk, miért a bátyád a(z egyik) legfontosabb ember az életedben!

Szeret – minden körülmények között

Igaz, hogy a szüleid is szeretnek, de ha megtudták, hogy fiatalon milyen őrültséget csináltál, vagy miről füllentettél, alaposan leszidtak. Ebben semmi meglepő nincs - ez a dolguk. A bátyád minden apró csínytevésedről tud, mégsem ítél el, csak szeret. Neki ez a dolga.

Akár az idők végezetéig tudtok beszélgetni

Nem számít, hogy a problémáitokról diskuráltok, vagy csak nevettek a nap történésein, akár hajnalig is képesek vagytok „csacsogni”. Ha hónapok óta nem beszéltetek, akkor sincs gond: ott folytatjátok, ahol egykor abbahagytátok.

Mindig kész megvédeni

"Tudod, miért a nagy testvérek születnek elsőként? Hogy megvédjék a kistestvéreiket, akik utánuk következnek." Nem tudjuk, kitől származik ez az idézet, de nagyon találó! Az idősebb testvér egyik legfontosabb feladata a védelmezés. Egy bátynak ez különösen jól megy!

Fotó: playbuzz.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle