Fashion&Beauty

Vajpuha topánok őszre - 6 extrakényelmes mokaszin

A kellemes őszi napokon nincs is jobb, mint egy könnyű és vajpuha mokaszin, amely valódi kényeztetés a láb számára. Az eddig nagyisnak titulált darab idén visszatér, így ne féljünk megvenni egy ilyen kényelmes cipőt!

Ha unod már a feketét

A mokaszint nem csak fekete színben szerezhetjük be, például a klasszikus bőrszínben, a barnában is remekül mutat és könnyen párosítható a többi darabunkkal. Az idei szezonban még ősszel sem tűnnek el a pasztelles árnyalatok, így a bézses-pinkes árnyalat is jó választásnak bizonyulhat.

Klasszikusok

Ha a kényelem mellett az elegancia is mérvadó számunkra, akkor viszont maradjunk az egyszerűen díszített, visszafogottan fényes, fekete daraboknál, melyek az irodai kiskosztümhöz is jól passzolhatnak.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.