Fashion&Beauty

Ellestük Beyoncé frizuratitkát - Így lesznek tökéletesek a hullámok

Ki ne vágyna a dögös énekesnő, Beyoncé oroszlánsörényére, melyet mindig tökéletes hullámok tarkítanak, melyek a hosszú koncertek során sem lazulnak ki. Íme egy trükk, amivel a mi frizuránk is olyan tökéletes lehet, mint a díváé!

A megfelelő hajsütő

Beyoncé csodás loknijainak három titka is van - az első pedig nem más, mint a megfelelő hajsütővas kiválasztása. A hosszabb, erősebb és dúsabb loknik esetében nem jók a vékony sütővasak, ilyenkor speciális formázóra van szükségünk, melyet már a nagyobb bevásárlóközpontokban is beszerezhetünk. Persze a haj előkészítéséről se feledkezzünk meg! Mindig csak teljesen száraz hajat formázzunk, hisz a nedves tincsek a hő hatására egyszerűen megégnek! Ha a hajunk már száraz, akkor érdemes valamilyen formázót is eldolgozni benne, ez is tartósabbá teszi majd a végeredményt, sőt a hővédőről sem érdemes megfeledkezni. A hajsütővas használata előtt várjuk ki a tényleges felmelegedést, majd óvatosan, kisebb részenként haladjunk hátrafelé.

A loknik ereje

A loknik sok esetben azért lazulnak ki már készítés közben, mert a hő távozásakor a saját súlyuk húzza, ezáltal pedig nyújtja, azaz egyenesíti a tincseket. A még meleg loknit mindig fogjuk össze az ujjunkkal és tűzzük meg egy csat segítségével a fejtőnél, hogy formában hűljön ki a tincs, így az tartósabban megmarad. Ezután a lépéseket ismételjük meg egyre hátrább haladva.

Fotók. brit.co

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A csodás virágú leander a terasz egyik leglenyűgözőbb díszítője lehet, így nem meglepő, hogy a mediterrán térségen túl hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. Az egyenletesen buja virágzás elérése...
Sztárok
Ryan Reynolds és Blake Lively Budapesten lesz egy jó darabig, de igazából olyan, mintha itt sem lennének, annyira szigorú szabályokat vezettek be.
Sztárok
Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".