Ismerd meg Gizi nénit, ő a legvagányabb magyar nyugdíjas!

Gizi nénitől nem ismeretlenek a hajmeresztő húzások. Nem csak mondja, hanem tesz is azért, hogy életre szóló élményekkel gazdagodjon. Járt már a Vezúvnál, és néhány éve megmászta a Mont Blanc csúcsait is. A néninek nemrég újabb álma vált valóra, ugyanis a sebesség szerelmeseként több mint 200 kilométer per órával száguldozhatott a Hungaroringen.

Jófej lehet az öreglány

A nyugdíjas asszony fiatal kora óta rajong az autósportokért. Lánykorában, amikor csak tehette kijárt a budapesti versenyekre. Gizi néni szenvedélyesen szeret vezetni és nagy kedvence a Forma1, nem csak a televíziós közvetítéseket imádja, hanem az interneten is aktív figyelemmel követi a versenyhétvégék eseményeit. Régi vágya volt, hogy egyszer ő is végigautózhasson a mogyoródi pályán, versenytempóban.

A nem hétköznapi nyugdíjas internetes böngészése során akadt rá az ajándékszakértő NagyNap.hu programjai között az élményautózásra. Leírta emailben, hogy mire vágyik, de azt remélni sem merte, hogy az álmát valóra is váltják. Az ügyvezető igazgató, Zámbó Árpád egy pillanatig sem hezitált. A kollégák nagy örömmel értesítették Gizi nénit.

Az idős asszonyt a pályán egy Ariel Atom típusú gépkocsi várta, amelynek pikantériája, hogy mindössze 3 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra. A pilóta nem kímélte a 75 éves álmodozót, ugyanis a célegyenesben már 200 km/h felett járt az autó sebességmérő mutatója.

Oldalak

Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...