Bed&Love

Vele igazi nőnek érzed magad - Ezért érdemes idősebb pasival járni

A legtöbb nő, aki próbálta, azt állítja: hihetetlenül jó dolog kifogni egy idősebb férfit. Akár egyetértünk ezzel, akár nem, tény, hogy valóban vannak előnyei a korkülönbségnek, ha az a férfi javára írható: elmondjuk a 8 legfontosabbat!

1. Határozott

Tisztában van vele, hogy akar-e téged, vagy sem. Ha valóban tetszel neki, akkor azt ki is mutatja ahelyett, hogy játszadozna veled.

2. Nem féltékenykedik fölöslegesen

Van annyira érett, hogy bízzon benned, és ne őrjítsen meg a féltékenységével. Ha mégsem tetszik neki az, ahogy egyes férfiakkal bánsz, azt nyíltan és őszintén megmondja – nem köntörfalaz, nem alakoskodik, nem büntet.

3. Szívesen találkozik a szüleiddel

Míg az erősebbik nem fiatalabb képviselői hajlamosak a végtelenségig halogatni a szülőkkel való találkozást, addig egy idősebb partner soha nem tenne ilyet. Sőt: minél hamarabb meg akarja ismerni azokat az embereket, akik felnevelték a szerelmét.

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...