Fashion&Beauty

Így turbózd fel a megunt nyári sarudat! - Gyors és könnyű inspiráció

Ezzel a szuper ötlettel a megunt vagy elhasznált sarunktól nem kell könnyes búcsút vennünk. Ha van egy kis szabadidőnk, elő a barkácseszközökkel és indulhat a nagy átalakítás. Csak legyünk kreatívak és merítsünk ihletett ebből a látványos tippből!

Saru újratöltve

Ezekbe a lábbelikbe pont olyan gyorsan szeretünk bele, mint amilyen hamar megunjuk őket. De pánikra semmi ok, nem kell egyből a boltokba rohanni, csupán pár száz forintból átfazonírozhatjuk kedvenc darabunkat.

Elkészítés

1. lépés

A sarun kívül ragasztóra, ollóra és valamilyen díszítő csíkra lesz szükségünk. Ezek az elemek lehetnek díszkövesek, szegecsesek vagy fényes flitteresek is.

2. lépés

Vegyük le a pontos méreteket, és vágjuk le a megfelelő hosszúságot a szalagból. Lefedhetjük az összes pántot vagy csak a lábfejen futó ívet.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.