Üvegtől az ananászig - A legkreatívabb nyári asztaldíszek

Esküvők, zsúrok, sütögetések vagy csak egy könnyed nyári kerti parti? Íme 7 szuper dekorációs ötlet, mely a legegyszerűbb és legunalmasabb terítéket is feldobhatja!

Régi üvegek

A befőttesüvegek és régi palackok is látványos díszként funkcionálhatnak az asztal közepére helyezve. A nagyobb palackok alját óvatosan vágjuk le egy üvegvágóval, így egyfajta buraként megvédhetik a gyertyák és mécsesek lángját.

Palackok

A csatos üvegek, régi borospalackok is látványos és olcsó dekorációs elemmé válhatnak, sőt vízzel megtöltve váza- vagy nehezék funkciót is elláthatnak.

Ananászok és egyéb gyümölcsök

A nyári, trópusi hangulat pár színes gyümölccsel is elérhető, melyeket színpompás vagy teljesen szimpla környezetben is bemutathatunk.

Fotók: domino.com

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.