Eltört Fluor Tomi lába - Mi lesz a péntek esti Wellhello koncerttel?

Fluor Tomi és a Wellhello rajongóinak igencsak rossz hír, hogy a lányok nagy kedvencének eltörött a lába. A fiatal "szájhős" begipszelt lábbal és szomorú tekintettel pózol a fotón, melyet nemrég posztolt az Instagram profiljára. És persze felvetődik a nagy kérdés: mi lesz a péntek esti koncerttel, amire már réges-rég elkapkodták az összes jegyet?

Hoppá!

Arról nem szól a fáma, hogy a teltházas koncert elmarad-e vagy sem, ám a Wellhello hivatalos Facebook oldalán egyelőre nem írtak ki semmilyen információt ezzel kapcsolatban.

Tomi Instagram oldalán csak ennyi olvasható: "FAKKK!" De ebből sajnos nem derül ki, hogy pontosan mi történt az énekessel, arra viszont mindenki rájöhet a fotó láttán, hogy Fluor lába eltört.

Fotó: Instagram

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.