Fashion&Beauty

Giccses vagy trendi? – Még mindig a virágminta

Ha beköszönt a tavasz és közeleg a nyár, akkor biztosra vehetjük, hogy a szezon nagy visszatérője, a virágminta újra felbukkan. Lássuk, hogy a sztárok hogyan viselik a néha giccses, néha elegáns virágmintát!

Mix & Match

Kaley Cuoco igazi vagány csaj, aki nem fél a minták merész kombinálásától sem és nagyon is jól tudja, hogy a pöttyöset is lehet vegyíteni a klasszikus virágmintákkal, ha a színek terén nem esik túlzásba. Szerintünk azért ez egy kicsit sok, mi nem biztos, hogy bevállalnák a hétköznapokon ezt a szemkápráztató szettet.

3D virágok

Marion Cotillard imádja Zuhair Murad virágokkal díszített darabjait, így ettől a 3D-s hímzésekkel és applikációkkal ellátott darabtól sem riadt vissza. Az biztos, hogy igazán egyedi ez a ruha, de a hazai viszonylatokban kicsit túlzás lenne, előkelő, vörös szőnyeges eseményekre pedig nem sokat járunk.

Fotók: fashiongonerogue.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...