Ritka családi fotó: A közkedvelt színésznő négykézláb grimaszol kisfiának

A Dr. House című sorozattal ismertté vált színésznő nagyon ritkán oszt meg fényképeket kisgyerekéről, de most megkegyelmezett a rajongóknak, és egy nagyon édes pillanatról készült fotót töltött fel az Instagram oldalára.

Nagyon édesek

Olivia Wilde visszavonult a színészettől, amióta 11 hónappal ezelőtt világra jött a kis Otis, de az alábbi fotón látszik, hogy ezt egyáltalán nem bánja, hiszen minden pillanatát élvezi az anyaságnak. A sztár minden szabad pillanatát annak szenteli, hogy kisfiát boldoggá tegye, így akár képes négykézláb grimaszolni Otisnak, csak azért, hogy a pici jól érezze magát.

Fotó: Instagram

Oldalak

Lifestyle
Remélhetőleg most nem kell akkora tömegre számítani a boltokban, mivel nem hosszú hétvége lesz, és az anyák napja miatt is még lesz időnk bevásárolni.
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.