Fashion&Beauty

Számolj le a szem alatti karikákkal és táskákkal!

A kevés alvás és stressz hatására gyorsan gyűlnek a szem alatti karikák és táskák. Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor egyszerűen nem tudjuk magunkat rendesen kipihenni, ilyenkor jó, ha van a tarsolyunkban pár gyors házi praktika, melyekkel egy időre eltüntethetjük ezeket a kellemetlen kimerültségi tüneteket.

Tej

Esténkén, lefekvés előtt, tisztítsuk meg arcukat alaposan, majd egy tejbe mártott vattakoronggal töröljük át a szemkörnyékünket, hisz ez megnyugtatja és regenerálja a bőrünket ezen a tájékon.

Kamilla

A kamilla, a borsmenta és a hársfatea nagyon jó megoldás a szem alatti karikák és duzzanat ellen. Készítsünk egy adag teát majd a filtert vagy egy teába áztatott vattakorongot helyezzünk a szemkörnyékünkre egy kis időre.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.