Fashion&Beauty

Ez a különc viselet lesz a tavasz trendje - Te bevállalnád?

Az idei szezon egyik nagy visszatérője a '90-es évekből ismerős kötényszoknya, melyet nem csak ruhák, de akár nadrágok fölé is felvehetünk. Lássuk, hogy hogyan hódította meg a kifutókat a tavasz legőrültebb irányzata!

Fekete-fehér

A klasszikus színkombináció nagy előnye, hogy a legvadabb szetteket is visszafogottabbnak láttatja, így még a kötényszoknya is befutó lehet egy ilyen összeállításban. A fekete ingruhát például a Maiyet tervezői egy izgalmasan mintázott, fehér csipkeszoknyával dobták fel, mely kötényszerűen fonta körbe a modell derekát. A Marissa Webb modellje egy extrém nadrágos, hosszú inges, mellényes-szoknyás összeállítást viselt, mely a derék karcsúságát hangsúlyozta ki.

Irodai sikk

A klasszikus elegancia és a nőies finomság találkozás a Tome darabja, mely egy redőzött, átlátszó alapruhát dobott fel egy fekete, cipzáras ceruzaszoknyával. A Jil Sander kifutóján a modern lazaság és az izgalmas, geometriai megoldások taroltak, hisz a pólóruha itt egy hajtogatott kötényszoknyával lett kiegészítve.

Fotók: popsugar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A penész sok háztartásban problémát jelent, kevesen tudják csak viszont, hogy már néhány rendkívül hasznos növénnyel is kiirthatjuk otthonunkból.
Sztárok
Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe...
Lifestyle
A legfrissebb kutatások új reményt hoznak az alvászavarokkal küzdők számára, egy eddig ismeretlen természetes megoldás formájában, melyhez mindössze egyetlen gyümölcsre lesz szükséged.