Fashion&Beauty

Dobd fel az unalmas fekete szetteket!

Unod már az egyhangú fekete összeállításokat? Egy-két izgalmas kiegészítővel, vagy színes ruhadarabbal játszi könnyedséggel felturbózhatjuk őket, így tavasszal is betehetjük az örök klasszikust.

Színes harisnya

Egy másodpercbe sem kerül, hogy ne a fekete harisnyát vegyük ki a fiókból, hanem egy szép zöldet vagy egy vampos pinket. Így nem kell a kollégáink, „neked csak fekete cuccaid vannak?” megjegyzését hallgatnunk egész nap.

Táskamánia

Ha fekete függők vagyunk, akkor érdemes lehet világosabb kiegészítőkben gondolkodni. A cipő színével azonos árnyalatú vagy ahhoz passzoló színű táska még mindig nagyszerű megoldás lehet, hisz egy kis életet visz az unalmas összeállításba.

Fotók: glamour.com, islandchic77.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Prágai sonkát rendeltünk a Tescótól, aminek 92 százaléka sertéscomb, ami jól hangzik, de tartósítószerként mi benne az a nátrium-nitrit? Lássuk, hogy valóban tartanunk kell-e tőle!
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...