5 dolog, ami egy pasit sem érdekel szex közben

Sok nő csak sötétben szeret szexelni, mert szégyenlős, nincs megelégedve az alakjával, nem volt ideje megborotválkozni, és azt hiszi, hogy partnere ettől lekonyul... Íme 5 dolog, amire egy pasi sem figyel szex közben.

Ha nem borotválkoztunk

Ha egy pasi szexelni akar, akkor egyszerűen szexelni akar, és nem fogja érdekelni, hogy épp 2 milliméterrel hosszabb a lábunkon (vagy akárhol máshol) a szőr.

Ha szex közben hangokat ad ki a vaginánk

Néha furcsa hangokat hallasz szex közben? Ne aggódj, ez teljesen normális! Csupán az lenne furcsa, ha szeretkezés közben felkiáltanánk, hogy „ez meg mi volt?”.

Ha túl hangosak vagy épp túl halkak vagyunk

Ezen aztán tényleg nem kell agyalni, csupán arra figyeljünk, hogy ne szakadjon ki a partnerünk dobhártyája. A lényeg, hogy élvezzük az együttlétet.

Fotó: thedailybeast.com

Oldalak

Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.