Fashion&Beauty

10 dögös téli sztárszett

Ha tanácstalanok vagyunk, hogy télen miként lehetnénk stílusosak a kényelmes ruhadarabokban, akkor érdemes pár sztár szettjét lekoppintani. Íme 10 laza, mégis dögös összeállítás a hírességektől!

Maxiszoknya

Az idei enyhe tél kedvez a szoknyák szerelmeseinek, így a vastag harisnyával kombinált maxi extranőcis megoldás lehet télen is. Victoria Beckham az egyszerű színekre és az oversize pulcsikra esküszik, míg Olivia Palermo a réteges öltözködés és a kiegészítők híve.

Poncsók

Blake Lively a Gossip Girl óta az egyik legmeghatározóbb stílusikon, de várandóssága alatt még többen koppintják a sztárcsajszi hihetetlen stílusát, hisz a kényelmet, a praktikumot és a sikket kombinálja hihetetlen módon. Ha egy vastag pulcsit kaptunk magunkra és nem kell még egy meleg kabát is, akkor remek megoldás lehet egy poncsó - amit Rosie Huntington-Whitely is bizonyít.

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...