Fashion&Beauty

3 kütyü karácsonyra, ami széppé varázsol

Ha szeretnél valami igazán csajosat ajándékozni idén, akkor remek választás lehet egy ránctalanító vagy hajformázó készülék. Íme 3 lehetséges ajándék, amiért garantáltan odalesznek a szépségápolás megszállottjai!

Ránc-stop a fa alá

Anyukának, nagymamának, anyósnak, sógornak, nagynéninek, testvérnek és barátnőnek is ideális ajándék a Newa, mely egy professzionális rádiófrekvenciás technológiával működő ránctalanító készülék. A csodaeszköz az eddig csak orvos-esztétikai központokban alkalmazott, legmodernebb 3DEEP bőrmegújító rendszer otthoni használatát teszi lehetővé. A készülék a ráncok kialakulásának legfőbb oka - a bőr kollagéntermelésének csökkenése, valamint a meglévő kollagénrostok megnyúlása - ellen harcol.

A hexapoláris rádiófrekvenciás hőenergia a meglévő kollagénrostokat rögtön összehúzza, így már az első kezelés is látványosan rugalmasabbá, feszesebbé teszi a bőrt. Kúraszerű, 20 kezelésből álló, területenként napi 4 perces alkalmazása beindítja a bőr újraépülésének természetes folyamatát. A bőrfiatalodás 3-6 hónapon keresztül, a kúra befejeztével is tovább folytatódik, így a ráncok jelentősen és tartósan csökkennek. A készülék ára itthon 115.000 forint, mely tartalmazza a magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet, a kezelést pontról pontra bemutató videót DVD-n, a tápegységet, a tárolótasakot és egy 130ml-es Newa Activatort.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.