Ilyen nincs és mégis van! Az 5 legbizarrabb társkereső oldal

A legérthetetlenebb tárkereső oldalak listájára bukkantunk a napokban, amit szeretnénk megosztani a világgal. Készülj fel, mert őrült, bizarr és „agyrobbantó” tartalom következik. Cicaimádók, farmerek, de még (ál)vámpírok is akadnak!

Tengerész kapitányt mindenkinek

Egykori vagy még most is tengereket szelő kapitányokkal ismerkedhetsz ezen a bugyuta nagyszerű társkereső oldalon. Természetesen az alapvető szolgáltatások is elérhetőek, de akkor is viccesen hat az oldal címe, illetve, hogy megadhatjuk regisztrációnál a „hajós kapitány” státuszt.

Saláta randi

Ezen az oldalon, ami egy mobilos applikáció, összeállíthatod a kedvenc salátádat és megtalálhatod a lelki társad, aki szintén ugyanazt a salit szereti, mint Te. Ebből születhet aztán igazi románc. Éljenek a zöldségek!

Fotók: seacaptaindate.com, saladmatch.com

Oldalak

Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...