Hulahopp karika a karcsú derékért

Lapos hasra és darázsderékra vágysz? Felejtsd el a kínzó talajgyakorlatokat és felüléseket! Naponta 20 perc hulahopp karikázás, és egy hét után szemmel látható lesz az eredmény!

Pozitív hatásai

Mivel a csípőn illetve a derékon kell egyensúlyozni, a hulahopp karika (angolul ’hula hoop’) az igazán kritikus területeket veszi célba: a hasat, a derekat, a csípőt, a feneket, de még a combokat is, ráadásul javítja a testtartást, az állóképességet, és közben roppant jól lehet szórakozni!

Azoknak, akik ízületi problémákkal küszködnek, kiváló megoldást nyújthat, hiszen nem kell ugrálni, nem terheli a térdet vagy a bokát, sőt, az állandó, apró, laza mozdulatok még segítenek is az ízületek erősödésében.

Fotó: realbuzz.com

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle