A világ legveszélyesebb és legszokatlanabb iskolába vezető útjai

A legtöbb országban a diákok számára biztosítva van a megfelelő tanulási körülmény, mint például az Egyesült Államokban, ahol iskolabuszok veszik fel, majd viszik haza a gyermekeket. De nem szabad elfelejtkezni arról, hogy sok tanulónak még az átlag körülmények sem adottak.

Rendhagyó utazási körülmények

Íme, néhány elképesztő példa azokról, akik extrém körülmények között tudnak csak eljutni otthonuktól az iskolába. Az UNESCO felmérése szerint az elmúlt öt évben lelassultak az iskolai fejlesztések a rászoruló országokban. A rossz utak egyre használhatatlanabbá válnak a gyakran változó időjárási körülmények miatt.

Indulás iskolába!

Hegyeken át, a Rio Negro folyó felett (Kolumbia)

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Lifestyle
Mostanában egyre több olyan videós tartalmommal találkozhatsz a TikTokon, mely szerint a kenyér sokkal egészségesebb, ha fogyasztás előtt mélyhűtőben tárolod.
Lifestyle
A különleges ereklye rekordösszegért kelt el egy közelmúltbéli aukción. Az órát annak idején a Titanic legvagyonosabb áldozata, John Jacob Astor brit üzletember viselte.
Lifestyle
Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra...