Álmomban már vertelek

Roppant szórakoztatónak tartom, hogyha valaki álmában beszél. Volt egy srác, akit a legnagyobb jóindulattal sem tudnék tűrhető páromnak nevezni, de imádtam vele aludni, mert minden éjjel csinált valami marhaságot. Legtöbbször csak értelmetlenül motyogott – vagy csak én voltam túl kómás ahhoz, hogy értsem –, de párszor igazi kaland volt az együtt alvás.

Pisti, te vagy az?

A szombat esténk úgy nézett ki, hogy ő megivott egy liter whiskey-t, hazafelé bevágott egy dupla fokhagymás lángost – mert tudta, hogy én szabályosan elhányom magam az összes hagymától – majd a vállamon hazacipeltem, végighallgattam, hogy rókázik a WC-ben, majd elalszik, és motyog. Egyszer azonban nem kért hagymát a lángosára. Ez kb. olyan volt neki, mintha megölt volna egy sárkányt, hogy engem megmentsen. A lángosos Pali bácsi is nagyot nézett.

Hajnalban békésen szenderegtem, mire hirtelen a srác felkelt, felém fordult, mutatóujját rám szegezte, és ingerülten annyit mondott: „És miattad nem ettem fokhagymát!” Majd visszadőlt a másik oldalára, és aludt tovább. Ennél már csak az volt viccesebb, amikor egyik hétvégén azt mondta nekem álmában: „Pisti, te vagy az?” Másnap reggel közöltem vele, hogy drágám, beszélnünk kell.

Kering egy városi legenda, miszerint az álmukban beszélő embereket a legkönnyebb kifaggatni akkor, amikor alszanak. Egyik éjjel, amikor a pasim megint csak motyogott, megkérdeztem tőle, hogy szeretsz? Ő erre azt mondta, hogy persze, és másnap nem emlékezett rá. A gond csak az, hogy nem volt igaz, mert most már pontosan tudom, hogy egyáltalán nem szeretett. A pasik még álmukban is képesek hazudni, hihetetlen!

Fotó: coloribus.com

Oldalak

Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...