Fashion&Beauty

Így hordd a croptopokat ősszel!

Az idén nyáron oly népszerű croptopok nem épp a hűvös őszi időnek kedveznek. Ha nem szeretnéd még eltenni ezeket a merész felsőket, akkor öltözködj kicsit rétegesebben!

Inget alá!

A hasvillantós felsők még az őszi napokon is hordhatóak, ha egy csinos inget vagy blúzt veszünk alájuk. A kötött darabok remekül mutathatnak egy egyszerű farmerral és egy színben passzoló laza inggel. A fekete felsőket érdemes fehér inggel és bőrnacival párosítani a modern és merész stílus érdekében. A szettünk megkoronázója lehet egy dögös szemüveg és egy feltűnő statement necklace, mely eltereli a figyelmet a derekunkról.

Fotók: brit.co

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Tisztában vagy vele, hogy szabad-e egyáltalán kávét fogyasztanod? Egy szakértő szerint elég csupán szemügyre venned a nyelvedet a tükörben, és máris megkaphatod a választ.
Lifestyle
A világ legnépszerűbb keresőprogramja 1998-ban, vagyis 26 évvel ezelőtt startolt el, de sokan a mai napig nem tudják, mit is jelent valójában a Google neve. Nos, most fényt derítünk a rejtélyre.
Lifestyle
A nagytestű állatok közül igazából a cápák nincsenek is rajta a top 10-es listán, szóval tőlük abszolút nem kell tartani, és az oroszlánoktól sem annyira.