Robert De Nirónak titkos viszonya volt egy felnőtt filmes színésznővel

Robert De Niro Hollywood egyik legtiszteltebb színésze, ennek ellenére még őt is kapcsolatba lehet hozni a pornóiparral. Sok sztárral ellentétben nem ő szerepelt egy felnőtt filmben, hanem korábbi szeretője, Charmaine Sinclair.

Lebukott...

Ezeket a pikáns infókat a „De Niro: A Life” című önéletrajzi könyvnek köszönhetjük. A „Radar Online” értesülései szerint Robert és Charmaine a kilencvenes évek elején ismerkedtek meg. A pornószínésznő következőképp jellemezte a világsztárt: „Figyelmes, gyengéd és nagyon szenvedélyes, aki teljes mértékben kielégített. Tudom, hogy mégegyszer senkivel sem fogok úgy szeretkezni.”

Már 1998-ban fény derült az afférjukra, mivel Charmaine ahhoz a callgirl csoporthoz tartozott, amelyik ellen akoriban nyomozás folyt, ami kapcsán még Robert De Nirót is kihallgatták. Utóbbi sosem tagadta, hogy viszonya volt a színésznővel, azonban tagadta, hogy valaha fizetett volna a nő szolgáltatásaiért.

A világsztárt nem tartóztatták le és bírságot sem kellett fizetnie, azonban biztos volt pár kellemetlen pillanata a második feleségével, akit 1997-ben vett el, és ezek szerint a pornószínésznővel csalt.

Fotó: pagesix.com

Oldalak

Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.