Fashion&Beauty

5 csizma, amit be kell szerezned őszre

Most, hogy itt az ősz, újra előkerülnek a csizmák. Az idei szezon eklektikus trendjének köszönhetően többféle stílusban is gondolkodhatunk, például az alábbi 5 darabbal nem foghatunk mellé!

Egy csajos bokacsizma

A finom megmunkálású, fényes vagy velúros hatású bokacsizmák igazi befutók lehetnek. A fekete színű lábbelikkel nem foghatunk mellé, hisz farmerrel és szoknyával is jól mutatnak, de a szezon kedvencének számító bokavillantós kosztümnadrággal is vadítóak lehetnek.

Motoros stílus

A vadabb, rockosabb hatású, motoros stílusú csizmák sem mennek ki egyhamar a divatból, így egy szegecsekkel díszített, fényes anyagú darab is jó befektetés lehet. A monokróm szettekhez és a farmerekhez stílusosan passzintható darab akár a hétköznapokon is alkalmazható.

Fotók: harpersbazaar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...
Egészség
Rengeteg rémisztő történetről lehet hallani a szívrohamokról és annak igencsak meglepő, kevesek által ismert tüneteiről. Akad közül egy, melyről egészen biztos, hogy eddig még te sem hallottál.
Lifestyle